Wat klanten vertellen

wat klanten vertellen over ervaring SevenDeesEnergyKlanten vertellen over hun ervaring met SevenDeesEnergy.

Zij beschrijven wat SevenDeesEnergy voor hun heeft betekend in hun herstelproces, wat bijv de massages met hun doet,…

 

 

Waarom Sevendees?

Omdat Desiree behalve een holistische aanpak ook nog eens mooi afstemt op de klant, goed luistert en met warme aandacht het proces op weg naar beter welzijn begeleidt .

Daarom sportte ik in haar overzichtelijke centrum vanaf de situatie dat alles in mijn lijf protesteerde, ik altijd moe was en al vele jaren talrijke gezondheidssuggesties hier en daar had opgevolgd.

Met een op maat afgestemd trainingsprogramma ( zowel fysiologisch, medisch , doch ook emotioneel) doorliep ik bij haar mijn pad op weg naar vitaliteit. Driemaal per week ontspannen op diverse manieren , sporten op allerlei apparaten, theedrinken in de strandstoel en ervaren dat beweging mij terugbrengt bij mijn energetisch welbevinden. Daarnaast duiden Prognos metingen het tekort aan vitaminen en mineralen, zijn er apparaten die doorbloeding aansturen en meditatie bevorderen. Dit alles gaf een extra impuls naast de af en toe broodnodige energetische massages door ‘de healing hands ‘ van de lifecoach zelf.

Want eerlijk is eerlijk, Desiree weet van wanten. Niet alleen door de veel door haar gebruikte slogan “meten is weten’, soms meer nog door haar weten en opheffen van energieblokkades die niet altijd meetbaar zijn.

Kortom , een aanpak die op alle fronten welzijn bevordert.

Trude Bergsma – Trude Art

Sportief, maar niet atletisch

Ik ben sportief, maar niet atletisch. Na het fietsen en schaatsen word ik snel stijf.

Sinds een jaar train ik een uur per week bij SevenDees.

We doen oefeningen om spieren te rekken en te versterken.

Ik voel me stukken soepeler en het helpt ook tegen mijn jaarlijkse winterdip in november/december.

Het is inmiddels een trainingsuur geworden waar ik met veel plezier naar uitkijk!

Ko Blok (1949)

Multiple Sclerose (MS)

In 1999 is er bij mij MS (secundair progressief) geconstateerd. De MS beperkt mij in kracht in de rechterzijde van mijn lichaam o.a. door moeilijk lopen en vermoeidheid.

In het voorjaar 2015 ben ik via mijn schoonzoon in contact gekomen met Desiree.

Ik ben begonnen met 1 minuut trillen op de trilplaat, langer kon ik niet volhouden. Inmiddels houd ik 30 minuten vol! Dit heeft er voor gezorgd dat ik meer kracht en uithoudingsvermogen heb, beter kan lopen én sindsdien heb ik niet meer elk kwartaal een prednison kuur nodig om over voldoende energie te beschikken.

De kleinschaligheid, de persoonlijke aandacht en betrokkenheid maakt het voor mij heel prettig om hier elke week naar toe te gaan.

Al met al geeft het trainen bij Desiree mij meer energie,  kracht én levensvreugde met minder medicijnen!

A.M. Engels

Vermoeidheid na kanker

Een droom is uitgekomen. Opnieuw de bergtoppen zien in sprankelend licht, ijs, rotsen, zon,  het is overweldigend. Ik voel van binnen een intens gevoel van geluk en dankbaarheid. Zonder je training en support was dit niet gelukt! De hartslag daalt keurig na inspanning!

Lieve groet, Nel

Chronische vermoeidheid, fibromyalgie,…

I am so HAPPY !!!! Vandaag een mijlpaal bereikt. Voor het eerst in mijn leven 10 min (7,7km/u) hard gelopen op de loopband! Is dat zo bijzonder? Voor mij zeer zeker.
2,5 jaar geleden stortte ik helemaal in. Niet de eerste keer voor mij. Mijn lichaam was weer eens helemaal op. Na tests gedaan te hebben, kreeg ik te horen dat mijn lichaam eigenlijk te zwak was om zelfs de trap op te lopen. Uitslag CVS/ME. Nadat de pillen (L-carnitine) geen effect hadden, kreeg ik de boodschap van de cardioloog dat ik heel rustig moest gaan leven. Mijn reactie..’ Dokter, moet ik wortel gaan schieten op de bank?’ Gewoon rustig leven, mevrouw’ Daar kon ik het mee doen.

Mezelf kennende liet ik het hier niet bij. Mijn droom was nog steeds me fysiek en geestelijk goed voelen. Hoe ver ik zou kunnen komen wist ik niet. Alle beetjes energie erbij, zou ik al heel blij mee zijn.

April 2012 kom ik, gevonden op internet, terecht bij www.desireeschoordijk.nl
3x in week ga ik bij haar revalideren. Ik noem het niet ‘sporten’ want er is zoveel meer waar zij haar expertise voor inzet..  Zij pakt het geheel aan, zowel fysiek als geestelijk.

Deze slogan heb ik bedacht voor de nieuwe website van Désirée Schoordijk maar twijfelde soms voor mezelf. ‘Ieder lichaam is trainbaar, gezond of ziek, met een op maat gemaakt holistisch plan.’ Voor mezelf kan ik dit nu echt beamen.

Vera Vandervesse

Dof geluid en echo in oor

Désirée

Hoewel ik met het klamme zweet in mijn handen voor iedere behandeling naar je toe ga, wil ik toch zeggen dat ik heel erg blij met je ben!

Jij bent de eerste therapeut die zorgt voor verlichting van mijn klachten.
Dank je wel hiervoor! Ik zal dan ook iedereen aanraden om bij je langs te gaan.

Een hartelijke groet

Ennie Methorst

Burn-out

Dank je wel voor alle hulp en steun die ik van je in de afgelopen periode tijdens mijn burn-out heb gekregen.

Corrie

Pijn in de benen

Dankzij de PowerPlate trainingen, magneetveldtherapie en het fietsen gaat het lopen uitstekend, geen pijn.

M.Brandt Corstius

Abhyanga oliemassage

Vanmiddag had ik mijn eerste kennismaking met een Abhyanga olie massage bij Désirée.
Ik heb van elk moment genoten, wat een bijzondere ervaring.
Wanneer je ook de hoofdmassage met olie laat doen zit je haar wat minder goed maar dat is het zeker waard.

Henny Marinus

Wil jij ook jouw ervaring delen, mail me dan via Contact

Delen
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on Google+0